HELLO!

Természetgyógyászként és Táplálkozás Terapeutaként segíthetek abban, hogy az egészséged és a mindennapjaid érdekében tegyél valami kiemelkedőt, még akkor is, ha évek óta leküzdhetetlennek tűnő problémával élsz.

MIÉRT ÉN?

Ha valaki a nyárra akar tökéletes testet, annak nem én vagyok a megoldás. Neki megfelel egy sima, hagyományos diéta, amivel gyorsan ámbár nem tartósan le lehet dobni az a makacsan ragaszkodó 5-10 kilót.

Viszont, ha életmódot szeretnél váltani és úgy döntesz, hogy az egészséged fontos és az is, hogy egész évben erőfeszítés nélkül formában legyél akkor itt a helyed!

Nem hiszek az előre legyártott étrendben, mert abból nem tanulsz meg semmit, csak rájössz, hogy én értem a szakmámat. De mond meg őszintén, ha én összerakok egy étrendet, amiben pl szerdán halat kell enned megbrokkolit és te nem kívánod ezt az ételt mit fogsz csinálni?

Mit fogsz csinálni akkor, ha „elfogyott” az étrended? szerinted ebből tanulsz bármit? Tudni fogod, hogyan tovább? Hogy mi jó neked? Ugye, hogy nem!

Az én célom más! Szeretnélek megtanítani enni, ahogy az a te szervezetednek tökéletes, a napi rutinodnak, az ízlésvilágodnak és természetesen az egészségi állapotodnak megfelelő. Mert nem vagyunk egyformák! Pont ezért nincs séma!

Személyre szabás felsőfokon és ez alatt nem csak azt értem, hogy az étkezésed lesz rendben, hanem a lelkeddel is fogunk foglalkozni és azzal is, hogy az életmódváltás ne egy újabb nehézség legyen az életedben, hanem az életbe egy gördülélkenyen beépülő jó szokás!

KOMPLEXITÁS AVAGY NÉZZÜK
ÖSSZEFÜGGÉSEIBEN A DOLGOKAT!

Az általam alkalmazott kulcsfontosságú gyakorlat a folyamatos kapcsolattartás a kliensemmel. Ha elakadsz tudsz tőlem kérdezni, nem érzed úgy, hogy egyedül kell végig csinálnod egy ekkora volumenű dolgot az életedben. Hetente megvizsgáljuk közösen az addig elért eredményt, ha kell finomítunk, csiszolunk.

Kérdésekre válaszolok és összerakjuk együtt a TE egészséges és élhető életedet.

Hiszem, hogy hatékonyabb az a koncepció, amikor valaki saját célkitűzésből, saját feltételei mentén változik vagy akar változtatni, mert sokkal nagyobb sikerrel jár. Tapasztalatom szerint és az eredmények is azt mutatják, hogy az embereknek megfelelő útmutatás, irányítás kell személyre szabottan, nem pedig egy séma, amivel nem tudnak azonosulni.

EGYÉNI CÉLOK, EGYÉNI MEGOLDÁSOK!

Szinte minden kliensem vett már igénybe segítséget, például személyi edzőt, dietetikust, életmód tanácsadót vagy rendelt már magának szuperétrendet, fogyókúrás kapszulát, mindent helyette megoldó porokat. Ezek mind hasznos és szükséges lépései annak, hogy elinduljunk a valódi megoldás útján .

Én azt vallom, hogy a Testkép Mentor területe sokkal szélesebb és a siker kulcsa a komplexitásban van, hiszen összefüggéseiben kell vizsgálni mi az, ami a kliensnek a legmegfelelőbb, ami beépíthető az életébe és gond nélkül tartható.

Természetesen számos átfedés van az egyes területek között, de összefüggéseiben kell nézni a fogyást, a hízást, a stressz csökkentést, az egészségügyi problémákat, a napirendet, az étrendet, a testmozgást, a szenvedélybetegségek kiiktatásában való támogatást, a függőségeket, a támogatottságot, a lelki állapotot és az egyéni célokat.

A POZITÍV ELFOGADÁS ELVEM!

Senki sem tökéletes!

Míg a hagyományos módszerek arra összpontosítanak, hogy mi a „rossz” abban, amit teszel, és mit kell betartanod, vagy éppen teljesen kiiktatnod az életedből, addig az én megközelítésem, hogy mit szeretnél elérni, mire vagy képes és ez alapján rakjuk össze közösen, hogy mi fog jobban működni számodra.

Ez azt jelenti, hogy a folyamatos együttműködésünk során, az adottságaid figyelembevételével, az erősségeid minél hatékonyabb kiaknázásán fogunk dolgozni, hogy megtanuld és alkalmazd milyen a Te egészséges éned és így állj az elérendő célod irányába.

LEGFRISSEBB ÍRÁSAIM

Kezelhető az ételintolerancia?

A pajzsmirigy probléma mára már népbetegség. Ismerd meg okait, tüneteit, kezelését!

Pajzsmirigy alulműködés okai és kezelési lehetőségei

A pajzsmirigy probléma mára már népbetegség. Ismerd meg okait, tüneteit, kezelését!

Azok a fránya vírusok

Pár éve felborult az életünk. most bőven kapott emlékeztetőt arról, hogy a vírusok léteznek.

A tej, ami régen élet, erő, egészség volt

Ezer helyről olvasni mindenfélét a tej jó és rossz hatásairól, de mik is a tények és hogyan is néz ki mindez.